Κοιτά και εκτός… Ευρώπης η Άρσεναλ, θέλει το «διαμάντι» του Μεξικού τον Ιανουάριο!
Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα ποδοσφαιριστών εκτός Ευρώπης, είναι αυτό του Ζιλμπέρτο Μόρα. Ο Μεξικανός επιθετικός χαφ έχει «τρελάνει» τους πάντες και η ώρα που θα αγωνιστεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο δεν αργεί. Η Άρσεναλ, φαίνεται να έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση για την περίπτωσή του. Τον είδαμε στο Μουντιάλ, είναι μόλις 17 ετών και έχει ήδη προλάβει να αφήσει το στίγμα του.

Θα είναι, αν όλα πάνε καλά, ένα όνομα που θα μας απασχολήσει πάρα πολύ στο μέλλον. Μόλις 17 ετών, δεν έχει έρθει ποτέ στην Ευρώπη και η Άρσεναλ έχει προσεγγίσει την ομάδα του, ώστε να δει αν μπορεί να τον κάνει δικό της. Μιλάμε για το μεγαλύτερο «wonder – kid» του Μεξικανικού ποδοσφαίρου, Ζιλμπέρτο Μόρα!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι «κανονιέρηδες» πλησίασαν την Τιχουάνα, ώστε να συζητήσουν μία πιθανή μεταγραφή, για τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η ομάδα του Μεξικού έχει δει αρκετές μεγάλες ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Ντόρτμουντ, αλλά και η Μπενφίκα.
Ο 17χρονος Μόρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα «περιουσιακά στοιχεία» τόσο της ομάδας, όσο και της χώρας. Φανταστείτε ότι η χρηματιστηριακή του αξία αυτήν την στιγμή, φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ!
Η ρήτρα του αγγίζει τα 28, όμως η Τιχουάνα ίσως ζητήσει και περισσότερα!
Φέτος, έχει ήδη πέντε γκολ και μία ασίστ σε επτά συμμετοχές, στο πρωτάθλημα του Μεξικού.
Κωνσταντίνος Μακρής
























