Μια μέρα νωρίτερα όλα ήταν στραβά, αλλά ο Μπέκαμ έλαβε το… μήνυμα της μοίρας για να νικήσει τον Νικοπολίδη! (video)
Σαν σήμερα, η εθνική Αγγλίας προετοιμαζόταν για να αντιμετωπίσει, πριν αρκετά χρόνια, 25 για την ακρίβεια, την Ελλάδα, στο «Ολντ Τράφορντ». Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα «τρία λιοντάρια» χρειάζονταν έναν βαθμό. Ο Μπέκαμ είχε φάουλ εκτός περιοχής και τα υπόλοιπα τα... ξέρετε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι συνέβη μια μέρα πριν. Πρέπει να το δείτε!

Καμιά φορά, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Έτσι έγινε και πριν από 25 χρόνια. Αγγλία – Ελλάδα, τα «τρία λιοντάρια» θέλουν έναν βαθμό για να πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Εθνική μας κερδίζει με 2-1, όμως ο Μπέκαμ έχει φάουλ εκτός περιοχής. Στην προπόνηση την προηγούμενη μέρα, δεν πήγε… καλά. Όλες του οι εκτελέσεις πέρασαν άουτ, εκτός, από μία!
Συγκεκριμένα, η Αγγλία χρειαζόταν έναν βαθμό. Η Εθνική μας ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, αν και βαθμολογικά αδιάφορη, και βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1! Φάουλ εκτός περιοχής, στο 90ο λεπτό. Ο Μπέκαμ στήνει την μπάλα και με ένα φοβερό χτύπημα, νικά τον Νικοπολίδη και δίνει στα «τρία λιοντάρια» την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002!
Με μία ανάρτηση στα social media, ο σκόρερ του γκολ, έδειξε πλάνα από την προπόνηση πριν την αναμέτρηση, στην οποία δεν πήγαινε τίποτα μα… τίποτα καλά. Βάρεσε 10 φάουλ, όπως συνήθιζε να κάνει, μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής προπόνησης.
Όλα πήγαν άουτ, ένα στο δοκάρι. Το τελευταίο όμως, «έγραψε», πηγαίνοντας στην πάνω αριστερή γωνία, όπως βλέπει ο εκτελεστής.
Σαν παιχνίδι της… μοίρας, καθώς μια μέρα μετά, σημάδεψε στο ίδιο σημείο και η μπάλα πήγε στα δίχτυα.
Ο Μπέκαμ πήγε μια χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και άφησε την Ελλάδα με το… αχ, για μια μεγάλη νίκη που θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί.
Κωνσταντίνος Μακρής
























