Η θέση της Σίτι δεν αλλάζει: Ούτε βήμα πίσω στο κυνήγι της… δικαίωσης!
Η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να… συγκρούεται μετωπικά με κάθε επιτροπή και κάθε απόφαση που βγαίνει εις βάρος της, μετά την ετυμηγορία της ανεξάρτητης επιτροπής για την ενοχή του κλαμπ αναφορικά με τις 115 οικονομικές παραβάσεις.
Οι «πολίτες», όπως διαρρέουν μέσα από τα ρεπορτάζ των αγγλικών media τις τελευταίες ώρες, μετά την είδηση που έπεσε σαν «βόμβα» και αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την υπόθεση που ξεκίνησε από το 2023, θεωρούν πως δεν έχουν πράξει τίποτα παράνομο.
Οι διοικούντες τον σύλλογο εμφανίζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη δικαίωση του κλαμπ και θεωρούν ακόμα πως τα πεπραγμένα τους δεν παραβίασαν κανέναν κανονισμό και δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω.
Θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται εαυτούς και τα συμφέροντα του συλλόγου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το TalkSports.
Κώστας Ζάλιαρης
























