Ο Έμερι ποντάρει στον Γκαρνάτσο και ζητά… υπομονή: «Θα μείνει για χρόνια στο Μπέρμιγχαμ»!
Ο Ουνάι Έμερι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, τονίζοντας πως η Άστον Βίλα ποντάρει πάνω του σε βάθος χρόνου. Ο Αργεντινός δεν έχει βρει ακόμη τον χώρο που θα ήθελε στο «Βίλα Παρκ», όμως ο Βάσκος είναι αποφασισμένος να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του.

Μόλις 31 λεπτά σε τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή στην Premier League μετρά μέχρι στιγμής ο Γκαρνάτσο, με τον Έμερι, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει πως στο Μπέρμιγχαμ υπάρχει… υπομονή.
«Τον αποκτήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του και θα τον βοηθήσουμε να αισθανθεί άνετα και με αυτοπεποίθηση, ώστε να δείξει την ποιότητά του», ανέφερε.
Βέβαια, υπάρχει και μία απαραίτητη… προϋπόθεση.
Ο Έμερι έχει εγκαθιδρύσει εδώ και χρόνια μία ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία στο «Βίλα Παρκ» και ο Γκαρνάτσο καλείται να προσαρμοστεί σε αυτήν.
Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στον απαιτούμενο βαθμό σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, με τη Βίλα να του προσφέρει ίσως την τελευταία του ευκαιρία στην Αγγλία.
🚨🟣🔵 Unai Emery confirms Alejandro Garnacho will be #AVFC player for “long time”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 11, 2026
“We want him at the best level. He is a player we have signed for a long time, and we will help him to feel comfortable and confident to get his quality”. 🇦🇷 pic.twitter.com/be5RcWUPNk
Μιχάλης Κεφάλας
























