Αδιανόητο αυτό που έχει καταφέρει ο Τζόλης με το εκρηκτικό του ξεκίνημα στην Άρσεναλ!

Κλείνοντας το στόμα όσων έλεγαν πως «στο Βέλγιο ήταν πιο εύκολο ν’ αναδειχθεί…», ο Χρήστος Τζόλης συνέχισε τα τρομερά του επιτεύγματα και στην Πρέμιερ Λιγκ, «σερβίροντας» στην Άρσεναλ τη νίκη επί της Τσέλσι για να καταγράψει κάτι τρομερό επί προσωπικού!  



Αδιανόητο αυτό που έχει καταφέρει ο Τζόλης με το εκρηκτικό του ξεκίνημα στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης ετοίμασε το γκολ του Έντεγκααρντ για το 2-1 των Πρωταθλητών απέναντι στους «μπλε» του Λονδίνου στη μεγάλη κόντρα της πρωτεύουσας στο «Έμιρεϊτς» και έφτασε στα τρία σερβιρίσματα σε τέσσερις αναμετρήσεις με τη νέα του ομάδα!

Βέβαια, επρόκειτο για την πρώτη του ασίστ σε επίπεδο πρωταθλήματος, αφού τις άλλες δυο τις είχε καταγράψει στο Community Shield, τον Αύγουστο, στο 3-0 επί της Άρσεναλ.

Ο Έλληνας εξτρέμ έχει καταφέρει να συνεχίσει τις εκπληκτικές επιδόσεις από την περασμένη σεζόν και είναι ο κορυφαίος σε ασίστ σε 10 από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας 24!

Κι αν με την Κλαμπ Μπριζ μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι το επίπεδο ήταν πολύ διαφορετικό από εκείνο του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Τζόλης δείχνει και στο Νησί ότι απλά… το ‘χει!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης