Με τη μεταγραφή στο… χέρι έμεινε η Τσέλσι: Η Μονακό πήρε πίσω τη συμφωνία για τον Καμαρά!

Ο Λαμίν Καμαρά ήταν έτοιμος να ανακοινωθεί από την Τσέλσι, είχαμε «here we go», όμως όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Η μεταγραφή του Μπαλογκάν επηρέασε τη Μονακό, η οποία ενώ είχε συμφωνήσει για την παραχώρηση του νεαρού μέσου, τελικά τον κρατά, κάνοντας έξαλλη την Τσέλσι!



Με τη μεταγραφή στο… χέρι έμεινε η Τσέλσι: Η Μονακό πήρε πίσω τη συμφωνία για τον Καμαρά!

Λαμίν Καμαρά ήταν και… πάει για την Τσέλσι, η οποία την «έπαθε» από την Μονακό, την τελευταία στιγμή. Το deal του Μπαλογκάν, άλλαξε τα πάντα και η μεταγραφή των «μπλε» φαίνεται να μη γίνεται ποτέ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και ο Fabrizio Romano, ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο Καμαρά βρισκόταν ένα βήμα μακριά από την Τσέλσι, έγινε η ανατροπή και το deal χάλασε. Προχώρησε εν τέλει η μεταγραφή του Μπαλογκάν στην Έβερτον, πράγμα που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να μην πάει ο νεαρός μέσος στην Premier League!

Η Τσέλσι είναι… έξαλλη για αυτό που συνέβη, και όπως φαίνεται δε θα αντικαταστήσει τον Έντσο Φερνάντες!

Κωνσταντίνος Μακρής