Η ομιλία του Τζέιμς, η φωνή του Λακρουά, το βλέμμα του Πάλμερ: Η νέα Τσέλσι… αγριεύει!
Είναι τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά σε μια ομάδα και σε μια σεζόν. Και κάπως έτσι στην Τσέλσι οι προσωπικότητες βγαίνουν μπροστά, όπως φάνηκε και στο Craven Cottage.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έβγαλε τον πιο ηγετικό χαρακτήρα του Ρις Τζέιμς. Ο Άγγλος φουλ μπακ έκανε κατανοητό προς όλους στην ομαδική αγκαλιά πριν την έναρξη του ματς με τη Φούλαμ πως το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα θα ήταν η νίκη.
Ο Λακρουά που προστέθηκε το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ, μπορεί γενικότερα να είναι χαλαρός τύπος, αλλά στο γήπεδο αλλάζει. Και η φωνή του ακούστηκε στο huddle πριν το παιχνίδι με τους «cottagers» για να ενισχύσει τις εντολές του Τζέιμς.
Την ίδια στιγμή, η κάμερα έπιασε και το αγριεμένο βλέμμα του Κόουλ Πάλμερ που επέστρεψε με ασίστ, συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και σκοράρισμα απέναντι στη Φούλαμ.
After Reece James gave his talk before the game, Maxence Lacroix also spoke and supported him. He showed leadership and helped lift the team. pic.twitter.com/v2ZeIdt9OQ
— SHAYEE 𒀭 (@tiier_1st) August 25, 2026
Κώστας Ζάλιαρης
























