Αποδοκιμασίες, ένα… κασκόλ στον δρόμο προς τα αποδυτήρια και η Άρσεναλ ελπίζει για Άλβαρες! (vid)
Απίστετες εικόνες στη Μαδρίτη με τον Χούλιαν Άλβαρες! Ο Αργεντινός αποδοκιμάστηκε έντονα, έφυγε για τα αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσει τους φίλους της Ατλέτικο και ένα… κασκόλ στον δρόμο του ήρθε να εντείνει ακόμη περισσότερο το κλίμα, την ώρα που η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα της La Liga. Ωστόσο, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Χούλιαν Άλβαρες. Το… γυαλί στη σχέση των φίλων των «ροχιμπλάνκος» με τον Αργεντινό σταρ φαίνεται να έχει ραγίσει και δύσκολα θα παραμείνει τη φετινή σεζόν στη Μαδρίτη.
Ο Χούλιαν Άλβαρες έχει δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με πρωταρχικό στόχο την Μπαρτσελόνα, ενώ και η Άρσεναλ διεκδικεί τον Αργεντινό επιθετικό.
Στην αναμέτρηση απέναντι στη Βιγιαρεάλ βρέθηκε στον πάγκο και πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 66ο λεπτό, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.
Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έμεινε για να χειροκροτήσει τους φίλους της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, με ένα κασκόλ να βρίσκεται στον δρόμο του πριν από τη φυσούνα!
Όλα δείχνουν πως η σχέση του Άλβαρες με την Ατλέτικο βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των ιθυνόντων της ομάδας απέναντι στους… μνηστήρες του Αργεντινού φορ.
Julian Alvarez at full time. 🇦🇷 pic.twitter.com/JKZ2eAe6Ko
— Eduardo Hagn (@EduardoHagn) August 23, 2026
Νικόλας Ζορμπάς
























