Η Σίτι θέλει πολύ τον Γουόρτον, αλλά η Πάλας της βάζει… στοπ!
Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποχώρηση του Ρόδρι, εξετάζει συνεχώς τον αντικαταστάτη του για τη μεσαία γραμμή. Ένας ακόμα μέσος που έχει «τραβήξει» τα βλέμματα κορυφαίων συλλόγων είναι ο Άνταμ Γουόρτον. Παρόλα αυτά, ο Πιέρ Σαζ τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του δεν είναι για πούλημα, καθώς ήδη έχει σημαντικούς παίκτες, όπως, τον Μαξάνς Λακρουά.

Η Κρίσταλ Πάλας δεχόταν «κρούσεις» από διάφορες ομάδες της Premier League για τον Άνταμ Γουόρτον, με τη Μάντσεστερ Σίτι να ενημερώνεται πως ο παίκτης δεν είναι διαθέσιμος για αποχώρηση. Ο Πίερ Σαζ ανέφερε πως τον χρειάζεται αυτήν τη σεζόν και είναι πολύτιμος για την ομάδα του.
Ο Άνταμ Γουόρτον προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπλάκμπερν και εκεί υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η Κρίσταλ Πάλας τον έκανε δικό της τον Φεβρουάριο του 2024 και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο «κομμάτι» της βασικής ενδεκάδας.
Η περσινή χρονιά, όμως, είναι αυτή που έκανε το «ξεπέταγμά» του και η χρηματιστηριακή του αξία… εκτοξεύθηκε. Είναι ακόμα 22 ετών και οι προτάσεις των μεγάλων ομάδων «στρώνονται» στα πόδια του, με αυτόν να μπορεί να τις εκμεταλλευτεί λίγο αργότερα.
Ωστόσο, έγινε γνωστό, πως ο Άγγλος μέσος δεν είναι προς πώληση αυτό το καλοκαίρι και μπορεί να παραμείνει στους μεταγραφικούς στόχους άλλων συλλόγων για το μέλλον.
Ο Πιέρ Σαζ θεωρεί πως η ομάδα έχει ήδη… αποδυναμωθεί, χάνοντας βασικά «κομμάτια» των επιτυχιών της. Δεδομένου αυτού, δεν θέλει να χάσει και τον Γουόρτον!
Η δήλωση του Πιέρ Σαζ:
«Πουλήσαμε σημαντικούς παίκτες και τώρα νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ο Άνταμ μπορεί να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά πιστεύω πως ένας χρόνος μαζί μας, ένας χρόνος σε μια νέα δυναμική, θα είναι καλός για εκείνον και τον χρειαζόμαστε».
🚨🏴 Adam Wharton will not leave Palace this summer, says Pierre Sage.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 21, 2026
“We sold big players and now I think it's not the moment to do that”.
“Adam can play at a big club but I think one year with us, one year with a new dynamic, will be good for him and we need him”. pic.twitter.com/aX6Oer7jSb
Χρήστος Μαυρίδης
























