Ο Αζάρ τέσταρε τη νεότερη γενιά των οπαδών για να δει αν θα τον γνώριζαν ακόμα στο Λονδίνο!
Ο Εντέν Αζάρ μπήκε σε νέες «περιπέτειες» στο δυτικό Λονδίνο με τα χρώματα της Τσέλσι, αυτήν τη φορά εκτός τεσσάρων γραμμών και εντός του επίσημου καταστήματος των «μπλε». Ο Βέλγος θρύλος αστειεύτηκε με τους υπαλλήλους, ζήτησε έκπτωση, και πέταξε το… μπαλάκι στον Τζον Τέρι στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
.png)
Τι συμβαίνει όταν θρύλοι μιας ομάδας πηγαίνουν για ψώνια στα επίσημα καταστήματα των ομάδων; Την απάντηση μας έδωσε ο Εντέν Αζάρ στον λογαριασμό του στο Instagram, με ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου αγοράζει τις νέες εμφανίσεις της Τσέλσι για την οικογένειά του.
Ο Βέλγος εισήλθε του Chelsea Megastore, που βρίσκεται δίπλα από το «Στάμφορντ Μπριτζ», φορώντας κουκούλα και ελπίζοντας να μην γίνει αντιληπτός από τους υπαλλήλους της «μπουτίκ», ωστόσο η ταυτότητά του δεν έμεινε κρυφή για πολύ.
Ο πρώην εξτρέμ των «μπλε», φωτογραφήθηκε με το προσωπικό, αγόρασε από μία εμφάνιση για κάθε του παιδί με το όνομά του και το νούμερο «10» στην πλάτη, ενώ φάνηκε να ζητά και μία έκπτωση… θρύλων την στιγμή της πληρωμής.
Μάλιστα, στη δημοσίευσή του στο Instagram, έβαλε και τον «αρχηγό» του, Τζον Τέρι, στο κόλπο, θέλοντας να του παρουσιάσει τη δική του «θρυλική» έκπτωση, με τον Άγγλο να του απαντά περιπαικτικά πως όλοι πρέπει να στηρίξουν το κλαμπ.
Μιχάλης Κεφάλας
























