Δύσκολα θα μείνει στην Τσέλσι ο Ντελάπ, τον θέλει η Κόμο, εκείνος περιμένει… Αγγλία!
Ο Λίαμ Ντελάπ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι του Αλόνσο και πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Άγγλος φορ είδε την Κόμο να ενδιαφέρεται για εκείνον, όμως οι προτιμήσεις του είναι συγκεκριμένες. Θέλει να παραμείνει στην Premier League, θέλει να παραμείνει στο «Νησί». Ελπίζει να έρθουν προτάσεις για εκείνον.

Το μέλλον του Λίαμ Ντελάπ στην Τσέλσι δε μοιάζει και πολύ… μακρύ, με τον Τσάμπι Αλόνσο να μην τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Παίζει λίγο στα φιλικά, έχει βάλει δύο γκολ, αλλά δύσκολα θα μείνει. Ο ίδιος είδε την Κόμο να φέρνει πρόταση για εκείνον, όμως δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Προτιμά Αγγλία, αλλά πρέπει να έρθει κάποια πρόταση, που να τον ικανοποιεί.
Συγκεκριμένα λοιπόν, η ομάδα της Serie A, θέλει τον Άγγλο επιθετικό, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Όχι από χρηματικής άποψης, αλλά από τη θέληση του ίδιου. Δεν επιθυμεί να αλλάξει πρωτάθλημα και να ρίξει τις… απαιτήσεις του. Θέλει να μείνει στην Premier League, όμως πρέπει να έρθει κάποια πρόταση για εκείνον.
Πέρσι, σε 41 συμμετοχές, πέτυχε μόλις δύο γκολ!
Understand Liam Delap prefers to stay in the Premier League.
— Ben Jacobs (@JacobsBen) August 15, 2026
Italian side Como have shown interest in the Chelsea striker.
Delap is hoping Premier League club make offers.
🤝 @alex_crook pic.twitter.com/pufzbJEtJM
Κωνσταντίνος Μακρής
























