Ξεκάθαρα κατά του Ινφαντίνο η Αγγλία για την επανεκλογή στην προεδρία της FIFA
Η FA επίσημα πια αρνείται να παρέχει στήριξη στον Τζάνι Ινφαντίνο ενόψει των εκλογών για την προεδρία της FIFA μέσα στο 2027!

Η απολογία του νυν προέδρου της FIFA και η παραδοχή των λαθών που έπραξε στην προσπάθεια να διαφοροποιήσει παντελώς το ποδοσφαιρικό τοπίο με την πώληση των δικαιωμάτων του Μουντιάλ, δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Η UEFA συνεχίζει να τον πιέζει και οι ομοσπονδίες των ευρωπαϊκών χωρών τάσσονται ακόμα απέναντί του. Κάπως έτσι, με επιστολή της, ξεκαθαρίζει και τη δική της στάση η FA.
Όπως αναφέρει η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν πρόκειται να στηρίξει την επανεκλογή του Τζάνι Ινφαντίνο στην προεδρία, στις αρχαιρεσίες του 2027.
NEW: The Football Association has now sent its letter withdrawing support for Gianni Infantino’s re-election - the apology announcement changing nothing for them
— Rob Harris (@RobHarris) August 6, 2026
Κώστας Ζάλιαρης
























