Ντε Τζέρμπι - Αλόνσο σημειώσατε... άσο: Φιλική νίκη της Τότεναμ επί της Τσέλσι στις καθυστερήσεις! (vid)
Με γκολ του Ριτσάρλισον στις καθυστερήσεις και με έξαλλους πανηγυρισμούς παρά τον φιλικό χαρακτήρα της αναμέτρησης, η Τότεναμ επιβλήθηκε 2-1 της Τσέλσι με ανατροπή στο Σίδνεϊ.

Στην πρώτη συνάντησή τους, ο Ισπανός και ο Ιταλός τεχνικός των Τσέλσι και Τότεναμ πήραν μια πολύ καλή γεύση του συναισθήματος που προκαλεί η κόντρα των ομάδων τους.
Και σε αυτή την ανεπίσημη πρώτη «σύγκρουση» των «μπλε» και των «σπιρουνιών», η ομάδα του Ντε Τζέρμπι βγήκε νικήτρια παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 49’ λόγω αποβολής του Ντάνσο.
Αυτό και μόνο μπορεί εύκολα να κάνει κάποιον να καταλάβει το πόσο έντονα και σκληρά αντιμετώπισαν οι παίκτες των δύο ομάδων το παιχνίδι.
Η Τσέλσι είχε προηγηθεί με την κεφαλιά του Εστεβάο από γέμισμα του Γκίτενς στο 21’ για το 1-0, ο Τονάλι σκόραρε ξανά με τη νέα ομάδα του για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 45’ και το τελικό 2-1 για το σύνολο του Ντε Τζέρμπι διαμόρφωσε ο Ριτσάρλισον στο 90’+2’.
Ο Βραζιλιάνος πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από δοκάρι του Ντόνλεϊ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του.
10 MAN TOTTENHAM WIN IT IN STOPPAGE TIME! 🔥
— Paramount+ Australia (@ParamountPlusAU) August 1, 2026
Richarlison taps the ball into an empty net after Jamie Donley's strike bounced off the woodwork, sealing a 2-1 victory for @SpursOfficial in Sydney ⚪️
Watch the post match coverage of #CHEvTOT live and exclusive on Paramount+ 📺 pic.twitter.com/WZyUo6s8b4
Κώστας Ζάλιαρης






















