(2-1). Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, εξήρε τους παίκτες του για την …άγνοια φόβου και ελπίζει σε ακόμη καλύτερες ημέρες!
"/>
(2-1). Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, εξήρε τους παίκτες του για την …άγνοια φόβου και ελπίζει σε ακόμη καλύτερες ημέρες!
"/>
Χωρίς φόβο, ακόμη πιο ψηλά!
ENGLAND365 27.11.2011 | 10.59
Μια νίκη ήθελε η Γουίγκαν για να «πάρει μπροστά» και αυτή ήρθε κόντρα στη Σάντερλαντ (2-1). Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, εξήρε τους παίκτες του για την …άγνοια φόβου και ελπίζει σε ακόμη καλύτερες ημέρες!
Οι «λάτικς» ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας και ο Ισπανός προπονητής πιστεύει ότι αυτή ήταν «η νίκη που τόσο καιρό» έψαχνε η ομάδα του.
Ο Μαρτίνεζ, μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ, το χαρακτήρισε φανταστικό και μίλησε για «αλλαγή συναισθημάτων», αφού «μια εβδομάδα πριν η Γουίγκαν ήταν στον πάτο και όλοι ένιωθαν ιδιαίτερα απογοητευμένοι, εντελώς αντίθετα δηλαδή από ότι είναι όλοι τώρα στην ομάδα».
«Ξέρω ότι είμαστε αρκετά καλοί και ότι μπορούμε να πάρουμε και περισσότερους πόντους από ότι την περασμένη σεζόν, ειδικά αν συνεχίσουμε να παίζουμε χωρίς φόβο», δήλωσε ο Μαρτίνεζ και συμπλήρωσε ότι «στο ποδόσφαιρο, και ειδικά στην Πρέμιερ, αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το μομέντουμ που βρίσκεται η κάθε ομάδα».
newstrack
23.09.2026 | 21:30
Ο Σαντιάγο Μπελτράν έχει μπει στο «κάδρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον 21χρονο της Ρίβερ Πλέιτ να αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν τραβήξει την προσοχή των «κόκκινων διαβόλων» στην αγορά της Νότιας Αμερικής.
23.09.2026 | 20:55
Μια από τις μεταγραφές που δεν… ενθουσίασαν τους φίλους της Λίβερπουλ ήταν ο Ρόναλντ Αραούχο, όμως η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο είναι εντελώς διαφορετική, καθώς με τον Ουρουγουανό στο χορτάρι η ομάδα του Αντονί Ιραόλα δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ!
23.09.2026 | 20:10
Μπορεί η νέα Λίβερπουλ του Αντονί Ιραόλα να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός καταγράφει ήδη μια επίδοση που είχε να εμφανιστεί από το 1983, όταν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο αείμνηστος Τζο Φάγκαν!
23.09.2026 | 19:20
Η Σάντερλαντ ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ένζο Λε Φε, έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της τελευταίας επιτυχημένης σεζόν, με τον Γάλλο να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο.