Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον μπακ της Λέστερ, με «ειδική» συμφωνία και περιμένει τη… συνέπεια του 2024-25!
Γεγονός είναι ο δανεισμός του Βίκτορ Κρίστιανσεν από τη Λέστερ στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να κλείνουν μία ιδιαίτερη συμφωνία και ένα deal που θα κοστίσει περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αν όλα κυλήσουν όπως αναμένεται. Δυναμικός μπακ, ατελείωτα τρεξίματα και στόχος η συνέπεια της σεζόν 2024-25, όταν και δεν… έχανε παιχνίδι στην Premier League.
.jpg)
Ο Βίκτορ Κρίστιανσεν ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την Λέστερ στον Παναθηναϊκό, καθώς πέρασε με επιτυχία και τα ιατρικά στην Αθήνα και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα, έχοντας υπογράψει με τους «πράσινους».
Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τον διεθνή αριστερό μπακ προβλέπει ένα «ενοίκιο» χαμηλού κόστους και υποχρεωτική αγορά του παίκτη στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αν εκείνος αγωνιστεί στο 50% των αγώνων της ομάδας με συμμετοχές από 45 λεπτά και πάνω.
Ο 23χρονος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζέικομπ Νίστρουπ και θα τεθεί άμεση στη διάθεσή του.
Αν κάποιος κοιτάξει τους αριθμούς του, θα διαπιστώσει πως η κατηγορία, το πρωτάθλημα δηλαδή, στο οποίο ο Δανός μπακ έχει αγωνιστεί περισσότερο από όλα στην καριέρα του είναι η Premier League.
Έχει καταγράψει 42 συμμετοχές συνολικά, ενώ οι 30 εξ΄ αυτών έλαβαν χώρα πρόπερσι, στη σεζόν του υποβιβασμού της Λέστερ, με τον Κρίστιανσεν να αγωνίζεται αδιάκοπα στη θέση του δεξιού μπακ.
Σε εκείνη την χρονιά, μάλιστα, κατέγραψε και τη μία από τις δύο συνολικά ασίστ του με τα χρώματα της Λέστερ.
Συμπτωματικά, αυτή ήρθε απέναντι σε Έλληνα! Ο λόγος για τον Ντίνο Μαυροπάνο, τον Μάρτιο του 2024, όταν οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 3-1 της Γουέστ Χαμ στο «Κινγκ Πάουερ», και αυτός «σέρβιρε» για τον Ντάκα στο φινάλε.
Δημήτρης Μανάκος






















