«Θα έρθεις στη Βίλα»; Ο Μαρτίνεζ ήξερε τη μεταγραφή του Μανζάμπι πριν απ’ όλους! (vid)

Πολύ ξαφνική έμοιαζε σε όλους η μεταγραφή του Γιοάν Μανζάμπι στην Άστον Βίλα, όμως αν κάποιοι ήταν προσεκτικοί θα το είχαν δει πρώτα στην τηλεόραση. Στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ελβετία, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, πρόδωσε την απόφαση του παίκτη της Φράιμπουργκ. Είναι τρελό! Όλα έδειχναν Νιούκαστλ, όμως άλλαξαν μέσα σε λίγες ώρες.



«Θα έρθεις στη Βίλα»; Ο Μαρτίνεζ ήξερε τη μεταγραφή του Μανζάμπι πριν απ’ όλους! (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στην Άστον Βίλα ήξεραν πως θα… κλέψουν τον Μαζνάμπι, ένας παίκτης της ομάδας του Έμερι, το επιβεβαίωσε. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ μίλησε με τον Ελβετό στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ήχος και η συνομιλία τους πέρασε στα αυτιά όλων, αλλά μάλλον κανείς δεν έδωσε σημασία. Εν τέλει, η «κλοπή» έγινε και η Νιούκαστλ έμεινε με την υπογραφή στο «χέρι».

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται μια στιχομυθία των δύο παικτών, με τον επί σειρά χρόνων τερματοφύλακα της Βίλα, να απευθύνεται στον Μανζάμπι. Φαίνεται να τον ρωτά, αν θα έρθει στους «βίλανς». Βέβαια, αυτό, έγινε πριν μάθουν όλοι επίσημα, το ενδιαφέρον της ομάδας του Έμερι. Όλα αυτά, μετά το Αργεντινή - Ελβετία.

Ο Αργεντίνος το ήξερε, τον ρώτησε και εκείνος φαίνεται πως λέει… ναι. Άρα η Νιούκαστλ το «ζούσε» μόνη της. Παρά τις υπογραφές και τη συμφωνία, ο Μανζάμπι είχε αποφασίσει ενδόμυχα να πάει σε άλλη ομάδα.

Τρομερό, απίστευτο σκηνικό, πως γίνεται να μην το παρατήρησε κανένας…

Επιπλέον, η... χαρά του Έμι Μαρτίνεζ, μπορεί να είναι το στοιχείο που δείχνει πως θα μείνει στην ομάδα του Έμερι!

Κωνσταντίνος Μακρής