Football League Preview

  Σε πλήρη δράση συνεχίζουν όλες οι ποδοσφαιρικές κατηγορίες στην Αγγλία, έστω και στη σκιά της Πρέμιερ Λιγκ. Το england365.gr σας δίνει την εικόνα της αγωνιστικής ημέρας για τις τρεις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες της Football League.  



Football League Preview

Championship: 18η Αγωνιστική

Εύκολο θεωρητικά είναι το έργο για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας της Championship στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής. Στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι φιλοξενείται η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Σαουθάμπτον, την ώρα που η δεύτερη Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Ντέρμπι.

Δείτε το PREVIEW της κατηγορίας

 

League One: 19η Αγωνιστική

Με το ντέρμπι της κορυφής ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Τσάρλτον να διεξάγεται δύο μέρες αργότερα, η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής της League One, υποδεχόμενη τη Λέιτον Όριεντ εντός έδρας.

Δείτε το PREVIEW της αγωνιστικής

 

 

League Two: 19η Αγωνιστική

Την ευκαιρία να αποσπαστεί και άλλο από τους διώκτες της έχει η Σάουθεντ στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της League Two. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας φιλοξενεί εντός έδρας την Μπρίστολ Ρόβερς, την ώρα που οι Κρόουλι και Τσέλτεναμ δοκιμάζονται εκτός έδρας σε Ρόδεραμ και Όξφορντ αντίστοιχα.

Δείτε το PREVIEW της αγωνιστικής