«Έχουμε deal»: Ο Ιραόλα ζήτησε από τη Λίβερπουλ το συμβόλαιο που θέλει από όλες του τις ομάδες και του το… έδωσε!



«Έχουμε deal»: Ο Ιραόλα ζήτησε από τη Λίβερπουλ το συμβόλαιο που θέλει από όλες του τις ομάδες και του το… έδωσε!

Πλήρης συμφωνία υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Άντονι Ιραόλα, με τον David Ornstein να αποκαλύπτει πως όλες οι λεπτομέρειες που χρειάζονταν και για τις δύο πλευρές έχουν διευκρινιστεί.

Μία εξ΄ αυτών αποτελούσε η επιθυμία του Άντονι Ιραόλα να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», αποφεύγοντας τις πολυετείς συμφωνίες, πράγμα που αποτελεί και «πάγια» τακτική του, σε όποιον σύλλογο αναλάβει.

Το έκανε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στην Ισπανία, το έκανε με την Μπόρνμουθ, μένοντας για έναν χρόνο περισσότερο και το ίδιο ακριβώς ζήτησε και από τη Λίβερπουλ.

Η πρότασή του έγινε αποδεκτή, οι «κόκκινοι» δεν είχαν πρόβλημα να του δώσουν διετές συμβόλαιο και κάπως έτσι, το deal είναι γεγονός!

Δημήτρης Μανάκος