Αζάρ… τέλος για Άρσεναλ!

Ούτε για… αστείο δεν σκέφτεται πλέον να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ το καλοκαίρι η Άρσεναλ! Η Λιλ ανέβασε την τιμή του στα ύψη φτάνοντας στα 50 εκατ. ευρώ και οι «κανονιέρηδες» υποχωρούν στην υπόθεση του Βέλγου μεσοεπιθετικού.  



Αζάρ… τέλος για Άρσεναλ!

Ο 20χρονος άσος θεωρείται από τα πιο «hot» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μαζί με την Άρσεναλ, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Λίβερπουλ φέρονταν να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Αζάρ έχει ενημερώσει τη διοίκηση της Λιλ για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου θα τον αφήσουν μονάχα σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οικονομικά. Τα 50 εκατ. ευρώ στα οποία ανέρχεται η τιμή του Αζάρ, απομακρύνει τους περισσότερους από τους «μνηστήρες» του παίκτη. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μοναδική που μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της Λιλ, με την Άρσεναλ να… κάνει βήματα προς τα πίσω και να ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις.