Ο Λάμπαρντ με τη δουλειά του νίκησε Αρτέτα, Έμερι και Γκουαρδιόλα!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κατέκτησε το βραβείο Sir Alex Ferguson από την Ένωση προπονητών, καταφέρνοντας να βρεθεί πάνω και από τους Γκουαρδιόλα, Αρτέτα, Έμερι και Ιραόλα, παρά τις δικές τους τρομερές επιτυχίες σε επίπεδο ανώτερο από εκείνο της Τσάμπιονσιπ.   



Ο Λάμπαρντ με τη δουλειά του νίκησε Αρτέτα, Έμερι και Γκουαρδιόλα!

Ο «Φράνκι» έκανε φοβερή δουλειά στην Κόβεντρι, την ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ και τώρα καλείται να δείξει ότι μπορεί ν’ ανταπεξέλθει και στην κορυφή της πυραμίδας του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Το βράδυ της Τρίτης βραβεύτηκε από την LMA (Ένωση Προπονητών) με το βραβείο που φέρει το όνομα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και μάλιστα, ο θρυλικός πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τού έστειλε μήνυμα λέγοντας:

«Η προσωπικότητά σου ως προπονητής και ως ηγέτης, έγινε απόλυτα ορατή και κατανοητή και από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα σου. Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές της. Απήλαυσα το ποδόσφαιρο της Κόβεντρι τη φετινή σεζόν»! 

Κώστας Ζάλιαρης