Η κίνηση του Σερ Άλεξ που έκανε τον Γκουαρδιόλα χαρούμενο: «Είναι ο κορυφαίος...» (vid)
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον φρόντισε να συγχαρεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την ιστορία που έγραψε στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και με ένα μήνυμά του θέλησε να τον συγχαρεί για όσα κατάφερε, προτού αποχωρήσει, εκφράζοντάς του και τον θαυμασμό του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε λόγο για μια κίνηση που τον έκανε χαρούμενο, αφού θεωρεί κορυφαίο όλων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Ο πολυνίκης πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποσύρθηκε το 2013 και ασφαλώς δεν πρόλαβε να κοντράρει τον Πεπ στην εποχή της κυριαρχίας του Καταλανού στο αγγλικό ποδόσφαιρο, θέλησε να τον συγχαρεί για όσα πέτυχε.
«Με έκανε τρομερά χαρούμενο! Είναι ο κορυφαίος εδώ, για όσα πέτυχε, για τη διάρκεια που είχε, για την ποιότητα... Είμαι σίγουρος πως για τον Σερ Άλεξ δεν είμαστε πια θορυβώδεις γείτονες, αλλά απλά γείτονες...» είπε ο απερχόμενος τεχνικός της Σίτι.
"I got a message from Sir Alex Ferguson yesterday, that made me so happy."
— Sky Sports News (@SkySportsNews) May 22, 2026
Pep Guardiola on the messages he's received after it was announced he's leaving as Manchester City 🔵 pic.twitter.com/RwxnHtxlmO
Κώστας Ζάλιαρης






















