Εγκρίθηκε η άδεια εργασίας του Γκραντ
Την άδεια εργασίας που περίμενε με αγωνία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας εξασφάλισε ο Άβρααμ Γκράντ και πλέον μπορεί να εξασκήσει το επάγγελμα του πρώτου προπονητή στην Γουέστ Χαμ. Ο Ισραηλινός δεν είχε δικαίωμα να εργαστεί ως πρώτος προπονητής στο αγγλικό πρωτάθλημα και με την θετική εξέλιξη που πήρε η υπόθεση του- αν και ήταν διαδικαστικό το θέμα- μπορεί να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν για τα "σφυριά". Οι ιδιοκτήτες της ομάδας πάντως τον πιστεύουν και θέλουν να τον βοηθήσουν να γράψει ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ πιστεύει πως ο Ισραηλινός έχει την δυνατότητα να γράψει ιστορία στο Άπτον Παρκ και κατ’ επέκταση στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Γκολντ έκανε δηλώσεις για τον νέο προπονητή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου : « Ο Άβρααμ είναι πολύ χαρισματικός, έχει αίσθηση του χιούμορ και θα γίνει, ευελπιστώ, ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Γουέστ Χαμ. Είμαι απολύτως ευχαριστημένος με την επιλογή που κάναμε. Πιστεύω πως επιλέξαμε ένα πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο».






















