Η Μπάγερν θέλει τον Γκόρντον, ο ίδιος είπε «ναι», αλλά τον θέλει και η… μισή Αγγλία!
Ενδιαφέρον για τον Άντονι Γκόρντον έχει εκδηλώσει η Μπάγερν Μονάχου, με τον ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ να είναι ξεκάθαρα θετικός ως προς αυτό το ενδεχόμενο!

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως κινείται πολύ σοβαρά για την απόκτηση του Άντονι Γκόρντον, με τα πρώτα δεδομένα γύρω από μία πιθανή καλοκαιρινή μεταγραφή να έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνονται.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία και τη Γερμανία, η Μπάγερν έχει ήδη έρθει σε μία ευρεία συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφορικά με τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα πως ο Άντονι Γκόρντον αποτελεί βασικό στόχο των Βαυαρών για το φετινό καλοκαίρι.
Αυτό που δεν έχει συμβεί ακόμη είναι οι επίσημες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Νιούκαστλ δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση, ωστόσο γνωρίζει πλήρως το ενδιαφέρον που υπάρχει γύρω από τον Άγγλο εξτρέμ και φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να συζητήσει οποιαδήποτε πώληση κάτω από τα 75 εκατομμύρια λίρες.
Οι «καρακάξες» θεωρούν τον Γκόρντον έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του project τους και η φετινή σεζόν του μόνο τυχαία δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο 23χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 22 γκολ και ασίστ συνολικά, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς και παραγωγικούς παίκτες της Νιούκαστλ σε όλες τις διοργανώσεις.
Παράλληλα, η Νιούκαστλ γνωρίζει πως η Μπάγερν δεν είναι η μοναδική ομάδα που παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, καθώς κι άλλοι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης έχουν εκφράσει ενδιαφέρον μετά την εντυπωσιακή του χρονιά στην Premier League.






















