«Κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά το μαρκάρισμα στον Ντοκού…, εσείς θα μου πείτε»: Ο Πεπ δέχεται τον βαθμό, αλλά με παράπονα!
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε δηλώσεις μετά την συναρπαστική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον. Η ομάδα του, ισοφάρισε στο 90+7, ο οποίος υπέγραψε το 3-3. Πλέον το πρωτάθλημα δυσκολεύει καθώς οι «πολίτες» είναι στο -5. Ο Καταλανός τεχνικός είχε παράπονα από τη διαιτησία του ματς, αλλά ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του!

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Πεπ. Θεωρεί πως η Έβερτον έπρεπε να μείνει με δέκα παίκτες. Δεν έγινε. Η Σίτι έκανε το 3-3 στο 90+7 και πλέον θα παλέψει, έτσι είπε ο Καταλανός, που ήταν ικανοποιημένος.
Πιο συγκεκριμένα, θεωρεί, πως θα έπρεπε να μείνει με παίκτη λιγότερο η Έβερτον. Το μαρκάρισμα του Κιν στον Ντοκού, τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα. Ο VAR το είδε ξανά, όμως δεν άλλαξε χρώμα η κάρτα. Ο Πεπ, θα το ήθελε, το ζήτησε και… παραπονέθηκε.
Για την εμφάνιση της ομάδας του, δεν είχε παράπονο, ήταν ικανοποιημένος.
Αναλυτικότερα, δήλωσε:
«Ήμασταν εξαιρετικοί, παίρνουμε τον βαθμό και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος!»
«Το μαρκάρισμα του Κιν στον Ντοκού…, δεν ξέρω, πιστεύετε ότι ήταν κόκκινη κάρτα; Δεν είναι δική μου δουλειά».
Pep Guardiola on Michael Keane's tackle on Jeremy Doku: "What can I say? Yellow card. 50 seconds, Doku out, waiting to come back. (Do you think it should've been a red?) It's not my job..." pic.twitter.com/eCvA00krDC
— City Xtra (@City_Xtra) May 4, 2026
Κωνσταντίνος Μακρής






















