Μέινου για Κάρικ: «Σε κάνει να θέλεις να πεθάνεις στο γήπεδο για εκείνον»!
Ο… στρατηγός Κάρικ έχει παρασύρει σε πολύ διαφορετικά, πνευματικά μονοπάτια τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ και ο Κόμπι Μέινου δήλωσε πως ο υπηρεσιακός κόουτς της ομάδας έχει έναν τρόπο που κάνει άπαντες να θέλουν ν’ αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο!

Όλη η σεζόν διαφοροποιήθηκε για τη Γιουνάιτεντ από τη στιγμή της απόλυσης του Αμορίν και της πρόσληψης του Κάρικ ως υπηρεσιακού κόουτς. Η ομάδα κατάφερε στην 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει και μαθηματικά μια θέση στο επόμενο Champions League.
Ο Κόμπι Μέινου που χάρισε τη νίκη (3-2) επί της Λίβερπουλ για το πρώτο league double απέναντι στους «κόκκινους» από το 2016 και τη μεγάλη επιστροφή του κλαμπ στ’ αστέρια έπειτα από δυο σεζόν, είπε: «Μας αξίζουν συγχαρητήρια και σ’ εμάς τους παίκτες και στον προπονητή μας για τον τρόπο με τον οποίο γυρίσαμε την κατάσταση στη φετινή σεζόν.
Ο Κάρικ έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό, έχει εμφυσήσει τρομερή αυτοπεποίθηση σε όλους μας και μας κάνει να θέλουμε να πάμε στη μάχη και να πεθάνουμε στο γήπεδο για εκείνον».
Κώστας Ζάλιαρης






















