Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γιουνάιτεντ, ο Κούνια «νικά» τον Γούντμαν, φώναζε για οφσάιντ δύο παικτών η Λίβερπουλ! (vid)
Φοβερό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λίβερπουλ, προηγείται από το 7ο λεπτό με γκολ του Ματέους Κούνια. Προήλθε από κόρνερ το γκολ των γηπεδούχων, είχε παράπονα ο πάγκος των «κόκκινων».

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ για τους «κόκκινους διαβόλους», με το 1-0 να είναι γεγονός από τον Ματέους Κούνια.
Με το πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά, έπεσε στα πόδια του Κούνια και το πρώτο του σουτ βρήκε στα σώματα.
Η μπάλα γύρισε σε αυτόν, ο επιθετικός των γηπεδούχων σούταρε με το αριστερό και ο Γούντμαν δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο.
Ζήτησε οφσάιντ ο Άρνε Σλοτ, θεωρώντας πως οι ακάλυπτοι παίκτες της Γιουνάιτεντ επηρέαζαν τη φάση, αλλά ο VAR δεν παρενέβη.
🚨 GOAL ALERT! Matheus Cunha lights it up for Manchester United vs Liverpool FC 🤯🔥 pic.twitter.com/yRb5KDNL7s
— philimonTv📺 🌎 (@philimonTv) May 3, 2026
Δημήτρης Μανάκος






















