Την βλέπει κανείς και… χαίρεται: Η Πάλας είναι ο κόσμος της και διεκδικεί τρίτο τρόπαιο, ενώ πριν έναν χρόνο δεν είχε ούτε ένα! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με 3-1 και βρίσκεται με το ένα… πόδι στον τελικό του Conference League. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ έδειξε προσωπικότητα, παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε, φεύγοντας με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι «αετοί», είχαν όπως πάντα τον φοβερό τους κόσμο με το μέρους τους, δίνοντάς τους την απαιτούμενη ώθηση.

Ένας κόσμος να τον… πιείς στο ποτήρι. Η Κρίσταλ Πάλας πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Σαχτάρ, με 3-1 και έκανε βήμα για τον τελικό του Conference League. Ο μαγικός κόσμος των «αετών» έδωσε το παρόν στην Κρακοβία, για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα, με αποτέλεσμα να φτάσει ακόμη πιο κοντά στη Λειψία.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι φίλοι των «αετών» έκαναν ξανά ταξίδι, στήριξαν, πανηγύρισαν και έδειξαν ποιος είναι το… αφεντικό στο ζευγάρι των ημιτελικών. Πριν καλά - καλά προλάβουν να ζεσταθούν, είδαν την ομάδα τους να προηγείται με τον Σαρ.
Μπορεί να ισοφαρίστηκαν στο 49 λεπτό, όμως είδαν την ομάδα του Γκλάσνερ να βάζει ακόμη δύο γκολ. Το τελικό 3-1 άφησε τους πάντες ικανοποιημένους, με την ομάδα του Νότιου Λονδίνου να βρίσκεται μόλις δύο 90λεπτα μακριά, από τον τρίτο τίτλο της. Πριν έναν χρόνο, δεν είχε ούτε έναν, τώρα μπορεί να βάλει στην τροπαιοθήκη της, έναν ακόμη, αλλά αυτήν τη φορά, ευρωπαϊκό.
Crystal Palace taraftarları, bu akşam Krakow'da 21 saniye sonra attıkları golden sonra çıldırdı… 😍 pic.twitter.com/UoGphZOyeZ
— Kapitano Sports (@kapitanosport) April 30, 2026
Κωνσταντίνος Μακρής






















