Η Λιντς με το… αχ, ο αρχηγός το γκολ: Η Τσέλσι παίρνει προβάδισμα στον ημιτελικό με τον Έντσο! (vids)
Ήθελε τον αρχηγό της και εκείνος είναι εδώ. Για μια στιγμή η Τσέλσι πήγε να βρεθεί πίσω στο σκορ στον ημιτελικό του FA Cup με τη Λιντς, όμως ο Σάντσες την έσωσε. Σε αυτό το σημείο, ήρθε ο αρχηγός της, Έντσο για να κάνει το 1-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του ΜακΦάρλαν που ψάχνει μέσω του Κυπέλλου, το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μπορεί η Λιντς να είχε την πρώτη τεράστια στιγμή στον ημιτελικό με τον ¶αρονσον, όμως η Τσέλσι άλλαξε την εικόνα της, είχε δοκάρι, αλλά βρήκε και το 1-0. Σκόρερ, ο ατχηγός της, Έντσο Φερνάντες. ¶κουσε πολλά, έδωσε την απάντησή του στο γήπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, στη φάση του 15ου λεπτού, η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε εκδήλωσε μια πολύ όμορφη αντεπίθεση, με τον ¶αρονσον να βγαίνει σε τετ – α – τετ. Το πλάσε του δεν ήταν το ιδανικότερο, ο Σάντσες ήταν στη θέση του, και με το πόδι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ!
🚨 WHAT A GREAT SAVE BY ROBERT SANCHEZ! HE STRETCHES OUT A LEG TO DENY BRENDEN AARONSON FROM CLOSE RANGE! pic.twitter.com/D6XhKRMvbO
— Goals Xtra (@GoalsXtra) April 26, 2026
Έξι λεπτά μετά, ο Ζοάο Πέδρο είχε δοκάρι, προειδοποιώντας την αντίπαλό της. Λίγα λεπτά μετά, στο 23Ά, ο Έντσο Φερνάντες με πολύ όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0, από ασίστ του Πέδρο Νέτο, με τους φίλους της Τσέλσι να… τρελαίνονται.
🚨 ENZO FERNANDEZ SCORES A RARE HEADER TO BREAK THE DEADLOCK!
— Goals Xtra (@GoalsXtra) April 26, 2026
🏴 Chelsea 1–0 Leedspic.twitter.com/O6Sg6snO08
Κωνσταντίνος Μακρής






















