Η απόφαση που κάνει χαρούμενη όλη την Αγγλία: Τι γίνεται με τις παμπ στο Μουντιάλ!

Η Κυβέρνηση της Αγγλίας φαίνεται πως έχει λάβει την απόφαση να δοθεί εντολή για επέκταση ωραρίων λειτουργίας στις παμπ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του φετινού καλοκαιριού!  



Η απόφαση που κάνει χαρούμενη όλη την Αγγλία: Τι γίνεται με τις παμπ στο Μουντιάλ!

Οι ώρες θα είναι περίεργες, ελέω ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά, τα ξενύχτια θα είναι αρκετά, ωστόσο, στην Αγγλία θέλουν να τα περάσουν παρέα και να πανηγυρίζουν για τα «τρία λιοντάρια» όλοι μαζί κι όχι… τρέχοντας για την επιστροφή στο σπίτι.

Έτσι, οι Κυβερνώντες φέρονται να πήραν την απόφαση να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας στις παμπ μέχρι και τις 02:00 το ξημέρωμα, ώστε ο κόσμος να παρακολουθήσει αρκετά από τα μεταμεσονύκτια παιχνίδια σε μικρές εστίες οπαδών που θα μπορούν να γιορτάσουν παρέα για ό,τι καταφέρει το σύνολο του Τούχελ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mirror (@dailymirror)

 

Κώστας Ζάλιαρης