«Μάχη» μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι για το… διαμαντάκι της Μπόρνμουθ!

Λίβερπουλ και Τσέλσι αναμένεται να μονομαχήσουν το προσεχές καλοκαίρι για τα… μάτια του καλύτερου παίκτη της Μπόρνμουθ. Από την αποχώρηση του Σεμένιο και έπειτα, είναι καταλυτικός, σκοράρει και έχει συντηρήσει το όνειρο των «κερασιών» για μια θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.



«Μάχη» μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι για το… διαμαντάκι της Μπόρνμουθ!

Η Μπόρνμουθ φαίνεται πως δεν θα… ησυχάσει ούτε αυτό το καλοκαίρι, καθώς μετά τις περσινές αποχωρήσεις κορυφαίων της παικτών, ίσως «χαιρετήσει» κι άλλους. Πιο συγκεκριμένα, Λίβερπουλ και Τσέλσι πρόκειται να κινηθούν για τον καλύτερο παίκτη των «κερασιών» τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες από το «Caught Offside», οι δύο ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Ελί Κρουπί και αναμένεται να κινηθούν για εκείνον, το καλοκαίρι. Τα «κεράσια» με τη σειρά τους, δεν πρόκειται να δεχτούν καμία πρόταση κατώτερη των 60 εκατομμυρίων λιρών.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος επιθετικός, μετρά 10 γκολ σε 27 εμφανίσεις με την Μπόρνμουθ στην Premier League. Σημείωση, έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ!

Κωνσταντίνος Μακρής