Η Τσέλσι ενημέρωσε δύο ποδοσφαιριστές της για τρία «μπαμ» μετά το φινάλε της σεζόν!
Αποφασισμένη να ρίξει ξανά αρκετά χρήματα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο είναι η Τσέλσι, με δύο ποδοσφαιριστές της να λαμβάνουν αυτήν την ενημέρωση από τον Λίαμ Ροζίνιορ και μέλη της διοίκησης.

Δεν είναι καλό το κλίμα στην Τσέλσι τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από όσα έλαβαν χώρα με τον Μαρκ Κουκουρέγια και τις δηλώσεις του, αλλά και εξαιτίας του Έντσο Φερνάντες, ο οποίος δεν υπολογίζεται για 180 αγωνιστικά λεπτά.
Τέθηκε εκτός από το ματς του FA Cup και την ευρεία νίκη επί της Πορτ Βέιλ με 7-0, αλλά και από το επικείμενο παιχνίδι των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Όλα δείχνουν πως ο Μόισες Καϊσέδο θα είναι ο αρχηγός της Τσέλσι στην εν λόγω συνάντηση, την στιγμή που οι Άγγλοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως δύο ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων έχουν λάβει διαβεβαιώσεις σχετικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφές.
Συγκεκριμένα, γράφεται πως ο Ρις Τζέιμς και ο Μαρκ Κουκουρέγια μίλησαν με τη διοίκηση και τον Λίαμ Ροζίνιορ για όσα… έρχονται, και πληροφορήθηκαν πως η Τσέλσι ετοιμάζεται για τουλάχιστον τρεις ηχηρές προσθήκες μετά τον Ιούνιο.
Δημήτρης Μανάκος






















