Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»!

Οι φίλοι της Λίβερπουλ ετοιμάζουν διαμαρτυρία κατά της διοίκησης στο «Άνφιλντ», στο εντός έδρας παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στη Φούλαμ!  



Ετοιμάζουν διαμαρτυρία οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»!

Οι οπαδοί των «κόκκινων» έχουν αντιδράσει έντονα για την απόφαση των διοικούντων να προχωρήσουν σε αύξηση των τιμών των εισιτηρίων για την επόμενη τριετία, δίχως ν’ αντιλαμβάνονται τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κόσμου της ομάδας.

Βάσει και του πληθωρισμού, στη Λίβερπουλ πήραν την απόφαση από την επόμενη σεζόν και μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2028-2029, να σημειωθεί αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, από 3% έως 5%, με σταδιακή κλιμάκωση. 

Ο σύλλογος αιτιολογεί αυτή την κίνηση στην αύξηση του κόστους και των δικών του εξόδων, προσπαθώντας να «προστατεύσει» κάπως τους πιο νεαρούς φίλους της ομάδας. 

Όπως αναφέρουν οι Times, ωστόσο, οι οπαδοί του κλαμπ θα δείξουν την αντίθεσή τους με πανό και διαμαρτυρία στην εξέδρα, στο εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ το βράδυ του Σαββάτου.

Κώστας Ζάλιαρης