Η Άρσεναλ θέλει τον επιθετικό της Λεβερκούζεν, που κόστισε… 5,5 εκατομμύρια και πωλείται με 60!
Επένδυση με στόχο το μέλλον, με ποδοσφαιριστή που αγοράστηκε έναντι 5,5 εκατομμυρίων και «σήμερα» πωλείται με 60, επιδιώκει η Άρσεναλ! Ο λόγος για τον Κοφάν, των 15 γκολ σε 39 ματς στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο οποίος αφίχθη στο «Έμιρεϊτς», εντυπωσίασε τον Αρτέτα και βρίσκεται στη λίστα των «κανονιέρηδων».

Η Άρσεναλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός από τα πιο «καυτά» ταλέντα της Bundesliga, με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να αξιώνει ποσό που φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Ο λόγος για τον Κρίστιαν Κοφάν, έναν 19χρονο επιθετικό που έχει εντυπωσιάσει στην πρώτη του σεζόν στη Γερμανία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον αρκετών αγγλικών ομάδων.
Αν και αποκτήθηκε μόλις πέρυσι με περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ από την Αλμπαθέτε, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, η αξία του έχει εκτοξευθεί, με τη Λεβερκούζεν να επιδιώκει ένα deal που θα της αποφέρει τεράστιο κέρδος.
Παρά το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» διαθέτουν ήδη επιλογές στην επίθεση, η περίπτωση του Κοφάν φαίνεται να αντιμετωπίζεται ως επένδυση για το μέλλον, λόγω ηλικίας και προοπτικής εξέλιξης.
Μετρά 15 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνίστηκε στο Champions League και τη φάση των «16» απέναντι στην Άρσεναλ, «ταλαιπώρησε» στο μέτρο του δυνατού τον Γκάμπριελ και προκάλεσε… εντύπωση στον Μικέλ Αρτέτα.
Όλα είναι ανοιχτά, σαφώς, μένει να δούμε τι ακριβώς θα επιλέξει ο Ισπανός προπονητής το καλοκαίρι! Σε κάθε περίπτωση, όμως, η επιλογή του Κοφάν υπάρχει και η Άρσεναλ τον παρακολουθεί.
Δημήτρης Μανάκος






















