H Mπάγερν άναψε «κόκκινο» στη Λίβερπουλ για τον Ολίσε, χρησιμοποιώντας μονάχα... επτά λέξεις!

Όλα δείχνουν πως η «υπόθεση Μάικλ Ολίσε» έχει «κλείσει» οριστικά για τη Λίβερπουλ! Αν και υπήρχαν πολλά σενάρια περί μίας πιθανής μεταγραφής, ο Ούλι Χένες φρόντισε να τα σταματήσει όλα με τις δηλώσεις του! 



H Mπάγερν άναψε «κόκκινο» στη Λίβερπουλ για τον Ολίσε, χρησιμοποιώντας μονάχα... επτά λέξεις!

«Τέλος» τα σενάρια για Μάικλ Ολίσε και Λίβερπουλ; Πιθανότατα ναι!  

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα βγει στην αγορά, για να βρει τον ποδοσφαιριστή, που θα αντικαταστήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έχει κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.  

Γι’ αυτό και έχει αρχίσει η φημολογία, με τους πιθανούς παίκτες που θα «καλύψουν» το κενό του. Ένα όνομα που είχε προκύψει ήταν αυτό του Μάικλ Ολίσε, που κάνει «μαγικά» πράγματα με την Μπάγερν Μονάχου.  

Όμως, οι δήλωση του Ούλι Χένες «έσβησε» μια και καλή τη φωτιά. Ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών τόνισε πως η Λίβερπουλ ξόδεψε πάρα πολλά εκατομμύρια, για να γίνει καλύτερη τον προηγούμενο καιρό.  

Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου δεν θα την αφήσει να γίνει ακόμα πιο δυνατή, παραχωρώντας της τον Μάικλ Ολίσε το επερχόμενο καλοκαίρι.  

Αναλυτικά, τι είπε ο Ούλι Χένες: 

«Θυμηθείτε ότι η Λίβερπουλ δαπάνησε 500 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και έχει μια πολύ κακή σεζόν. Οπότε δεν θα συμβάλουμε, ώστε να γίνει καλύτερη».

Διονύσης Καλαϊζής