Κλήθηκε από την Ισπανία, μπορεί να παίξει ακόμα στο Μουντιάλ με άλλη χώρα, παίκτης της Άρσεναλ!

Τι και αν κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας; Ακόμα μπορούμε να δούμε τον Κρίστιαν Μοσκέρα με διαφορετική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Κι όμως, αφού ο παίκτης της Άρσεναλ μπορεί να επιλέξει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Κολομβίας, σε ένα σενάριο που τη δεδομένη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό. 



Κλήθηκε από την Ισπανία, μπορεί να παίξει ακόμα στο Μουντιάλ με άλλη χώρα, παίκτης της Άρσεναλ!

Η πρώτη κλήση του Κρίστιαν Μοσκέρα στην εθνική του είναι γεγονός! Πολλοί θα νόμιζαν πως αυτό έγινε για την Κολομβία, αλλά θα κάνουν μεγάλο λάθος.  

Η Ισπανία έχει εντυπωσιαστεί με τα όσα κάνει ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ και αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα για τα φιλικά που έρχονται στη «διακοπή», με τη Σερβία (27/03, 22:00) και την Αίγυπτο (31/03, 11:00).  

Ωστόσο, μην σας φανεί περίεργο αν στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον δούμε με διαφορετικό εθνόσημο στο στήθος! 

Η Κολομβία τού έχει προσφέρει μία εξασφαλισμένη θέση στη βασική ενδεκάδα, σε περίπτωση που αποφασίσει να την εκπροσωπήσει και μιλάμε για ένα εφικτό σενάριο, αφού δεν έχει βάλει «τσεκ» στα κουτάκια της FIFA, για να είναι μόνο στην εθνική Ισπανίας. 

Παρ’ όλα αυτά, ο Κρίστιαν Μοσκέρα δεν φαίνεται να έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του. Άλλωστε, από μικρή ηλικία έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ με την Ισπανία, ενώ η Κολομβία πάντα φάνταζε ως το plan b.  

Διονύσης Καλαϊζής