Έπιασε από τον ώμο δημοσιογράφο ο Τούντορ, νευρίασε με ερώτηση και… έφυγε, μετά το Λίβερπουλ - Τότεναμ!

Ο Ιγκόρ Τούντορ βρέθηκε ξανά στα… φώτα της δημοσιότητας, αλλά όχι για καλό λόγο. Μετά την ισοπαλία με τη Λίβερπουλ, ο τεχνικός της Τότεναμ τα έβαλε με δημοσιογράφο του Sky Sports, κάνοντας μάλιστα και χειρονομία. Δεν ήθελε να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε, με αποτέλεσμα να φύγει!



Έπιασε από τον ώμο δημοσιογράφο ο Τούντορ, νευρίασε με ερώτηση και… έφυγε, μετά το Λίβερπουλ - Τότεναμ!

Το Λίβερπουλ – Τότεναμ είχε και τρίτο… ημίχρονο, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να τσακώνεται με δημοσιογράφο. Ο Κροάτης δεν πήρε και πολύ καλά μια ερώτηση που του έγινε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεύρα. Στο τέλος αποχώρησε, χωρίς να δώσει περαιτέρω ένταση στο περιστατικό.

Σε ερώτηση για την απόδοσή του ως προπονητής και αν μπορεί να υλοποιήσει τις ελπίδες που έχει δημιουργήσει, ο Κροάτης εκνευρίστηκε και απάντησε στον Πάτρικ Ντέιβιντσον, αφού πρώτα έβαλε το χέρι του στον ώμο του:

«Ως εδώ, πάντα σου λέω τι σκέφτομαι!»

Ο δημοσιογράφος του απάντησε:

«Δεν πιστεύετε ότι πρέπει να απαντήσετε;»

«Υπάρχουν πολλοί φίλοι της Τότεναμ σε όλον τον κόσμο»

Ο Τούντορ συνέχισε, λέγοντας:

«Αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα!»

«Ρώτησέ με πως έπαιξε η ομάδα»

Η συζήτηση συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, με τους δύο άνδρες εν τέλει να μην τα… βρίσκουν καθόλου.

Ο Κροάτης συμπλήρωσε πως:

«Η ερώτηση αυτή που κάνουν οι δημοσιογράφοι, δεν έχει κανένα νόημα»

«Ρωτάτε έναν προπονητή για τη θέση του»

Το πινγκ – πονγκ των δηλώσεων συνεχίστηκε μέχρι να ολοκληρωθεί πλήρως. Ο Τούντορ ρώτησε τον δημοσιογράφο:

«Τελειώσαμε;»

Εκείνος του απάντησε:

«Ναι, τελειώσαμε».

Κωνσταντίνος Μακρής