Θέλει Άνταμς η Γιουνάιτεντ - Πρώτη στην... κούρσα για την απόκτησή του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή της Μπόρνμουθ, ενόψει καλοκαιριού. Βέβαια, δεν παίζει… μόνη της καθώς τον διεκδικούν τόσο η Τσέλσι, όσο και η Λίβερπουλ. Αυτήν την στιγμή, φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν το πάνω χέρι.



Θέλει Άνταμς η Γιουνάιτεντ - Πρώτη στην... κούρσα για την απόκτησή του!

Τον μέσο που αναζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να τον… βρίσκει. Έχει ξεκάθαρο στόχο. Ο παίκτης παίζει στην Μπόρνμουθ, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ετοιμάζεται και για το Μουντιάλ!

Ο λόγος για τον Τάιλερ Άνταμς, ο οποίος είναι ένας από τα βασικά «όπλα» του Άντονι Ιραόλα, στην πολύ καλή σεζόν της Μπόρνμουθ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «TEAMtalk», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρώτη στην… κούρσα για την απόκτησή του.

Τα «κεράσια» δεν βιάζονται να τον… παραχωρήσουν, με το ποσό βέβαια, των 45 εκατομμυρίων λιρών να μοιάζει αρκετά δελεαστικό. Παράλληλα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τσέλσι και τη Λίβερπουλ.

Κωνσταντίνος Μακρής