Το έχει πάρει απόφαση η Άρσεναλ: Κάνει δικό της τον Χινκάπιε, με deal άνω των 50 εκατομμυρίων!
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, για την περίπτωση του Πιερό Χινκάπιε! Ο Κολομβιανός αμυντικός ακόμα και αν παίζει ως δανεικός στην Άρσεναλ το καλοκαίρι θα υπάρξει μεταγραφή, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano! Με τον έγκριτο δημοσιογράφο να τονίζει πως το deal θα «κλείσει» πάνω από τα 50 εκατομμύρια ευρώ!
.jpg)
Έχει παρθεί η απόφαση για την Άρσεναλ! Άλλωστε, από το προηγούμενο καλοκαίρι όλα έδειχναν πως αυτό θα συμβεί, αλλά ο Fabrizio Romano το επιβεβαίωσε σε μία από τις τελευταίες του δημοσιεύσεις!
Ο Πιερό Χινκάπιε αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από του «κανονιέρηδες» με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, αυτό έγινε ξεκάθαρα για τους κανονισμούς της FFP!
Επομένως, το επόμενο καλοκαίρι θα προχωρήσει κανονικά το deal και θα έχουμε την παραμονή του Κολομβιανού αμυντικού.
Μάλιστα, θα γίνει μία αρκετή «τσουχτερή» συμφωνία. Για την ακρίβεια, η Άρσεναλ θα δώσει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν συνολικά 52.000.000 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%!
Επομένως, όλα δείχνουν πως η παραμονή του Πιερό Χινκάπιε, είναι απλά θέμα χρόνου να συμβεί...
Αναλυτικά, τι αναφέρει ο Fabrizio Romano:
«Η Άρσεναλ θα μετατρέψει τη συμφωνία του Πιερό Χινκαπιέ σε μόνιμη τον Ιούνιο, χωρίς καμία αμφιβολία. Η συμφωνία διαμορφώθηκε αρχικά με δανεισμό για λόγους FFP, αλλά πάντα θεωρούνταν μόνιμη, παρόμοια με τη συμφωνία με τη Ράγια στο παρελθόν. Μεταφορά στην Μπάγερ Λεβερκούζεν από την Άρσεναλ: 52 εκατομμύρια ευρώ συν ρήτρα πώλησης 10%».
🚨🔴⚪️ Arsenal will turn Piero Hincapié deal into permanent in June, never in doubt.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 8, 2026
Deal was structured on initial loan for FFP reasons but always seen as permanent, similar to Raya deal in the past.
Fee to Bayer Leverkusen from #AFC: €52m plus 10% sell-on clause. 🇪🇨 pic.twitter.com/Fhiy5jnXxQ
Διονύσης Καλαϊζής






















