Το φοβερό φινάλε στο old firm και η υπεράνθρωπη προσπάθεια του Μπάτλαντ (vid)
Ο Τζακ Μπάτλαντ έκανε πραγματικά ό,τι περνούσε από τα χέρια του στο φινάλε του μεγάλου ντέρμπι της Ρέιντζερς με τη Σέλτικ, αλλά η υπόλοιπη άμυνα δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει τη δική του υπεράνθρωπη προσπάθεια, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-2 για το σύνολο του Ο'Νιλ.

Με κερδισμένη τη Χαρτς από το 2-2 του old firm στο «Χάμπτεν Παρκ», η Ρέιντζερς θα αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στις καθυστερήσεις του σούπερ ντέρμπι με τη Σέλτικ.
Κι αυτό διότι ο Μπάτλαντ μπορεί ν’ απέκρουσε το 8ο από τα 9 τελευταία πέναλτι που έχουν κερδίσει οι αντίπαλοί του, αλλά παρά την ηρωική προσπάθεια με τη διπλή επέμβαση, στάθηκε άτυχος.
Ο Χατάτε νικήθηκε από την άσπρη βούλα, νικήθηκε και στη δεύτερη απόπειρα με τον πορτιέρε των «διαμαρτυρόμενων» ν’ απλώνει το αριστερό του χέρι, αλλά η τρίτη ήταν και φαρμακερή για τους γηπεδούχους που τελικά ισοφαρίστηκαν.
Κώστας Ζάλιαρης






















