Η Κρίσταλ Πάλας δεν «άκουσε» για την απομάκρυνση του Γκλάσνερ και είχε... συγκεκριμένους λόγους!
Μπορεί πολλά να «ακούστηκαν» και άλλα τόσα να γράφτηκαν, αλλά στην πραγματικότητα η Κρίσταλ Πάλας είχε «μελετήσει» τα πάντα, πριν να έρθει μία πιθανή αποχώρηση του Όλιβερ Γκλάσνερ! Με τον Sami Mokbel, να εξηγεί ακριβώς, γιατί ο Στιβ Πάρις αντιμετώπισε αυτό το γεγονός με... ψυχραιμία!

Μπορεί το μέλλον του Όλιβερ Γκλάσνερ να έμοιαζε πως είναι εκτός Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο, η ανατροπή έγινε, τα δημοσιεύματα «ησύχασαν» και οι «αετοί» πήραν δύο σερί θετικά αποτέλεσμα, που «έσβησαν» -τουλάχιστον- μέχρι στιγμής τη «φωτιά»!
Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, υπήρχε μία έντονη φημολογία, πως ο Αυστριακός τεχνικός θα αποχωρήσει, πριν ολοκληρώσει οριστικά τη θητεία του στο κλαμπ.
Παρ’ όλα αυτά, ο Στιβ Πάρις αποφάσισε να λειτουργήσει με... ψυχραιμία και να μην κάνει κινήσεις, την ώρα που οι αποφάσεις «έκαιγαν». Πιο αναλυτικά, ο Sami Mokbel ανέλυσε μερικούς λόγους για τους οποίους η Κρίσταλ Πάλας δεν «άκουσε» κανέναν, για την απόλυση του Αυστριακού τεχνικού.
Αρχικά, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας δεν ήθελε να φέρει «αναταραχή» μέσα στον ίδιο τον σύλλογο, σε ένα τόσο κομβικό σημείο της σεζόν.
Την ίδια ώρα, ελάχιστες ήταν οι επιλογές, που θα μπορούσαν να έρθουν άμεσα, για να αντικαταστήσουν προσωρινά τον Όλιβερ Γκλάσνερ. Γεγονός, που δίνει στην Κρίσταλ Πάλας περισσότερο χρόνο, για «εξετάσει» τους πιθανούς του «διαδόχους», για το επερχόμενο καλοκαίρι.
Παράλληλα, ο Στιβ Πάρις είναι ένας άνθρωπος, που αγαπάει πολύ την ομάδα και του ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, να «διώξει» έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της.
Γι’ αυτό και αποφάσισε, να δώσει μία ευκαιρία, να «κλείσει» τα αυτιά του και να συνεχίσει μαζί με τον Όλιβερ Γκλάσνερ την πορεία του, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Δείτε στην παρακάτω δημοσίευση τι αναφέρει ο Sami Mokbel:
Crystal Palace chairman Steve Parish has held his nerve amid uncertainty over Oliver Glasner’s future. Parish is reluctant to fire the Austrian and recent improvements will bolster that view. Palace aren’t acting on impulse. https://t.co/BYorLrijVz
— Sami Mokbel (@SamiMokbel_BBC) February 27, 2026
Διονύσης Καλαϊζής






















