Τρίπιερ και Γκόρντον «τσακώθηκαν», όσο η ομάδα τους «διέλυε» την Καραμπάγκ για ένα πέναλτι και τον... Βολτεμάντε! (vid)
Τι και αν η ομάδα τους ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0; Κιέραν Τρίπερ και Άντονι Γκόρντον «τσακώθηκαν», όταν ο δεύτερος σκόραρε το τέταρτό του γκολ σε ένα ημίχρονο! Ο λόγος; O πρώτος ήθελε ο συμπαίκτης του να αφήσει το πέναλτι, ώστε να δώσει την ευκαιρία στον Νικ Βολτεμάντε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Γίνεται να κερδίζει μία ομάδα με 5-0 και να υπάρχει «γκρίνια» ανάμεσα στους παίκτες της; Κι όμως, αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ απέναντι στην Καραμπάγκ (19/02, 1-6)!
Ο λόγος; Ένα πέναλτι και ο... Νικ Βολτεμάντε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Άντονι Γκόρντον κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία, να σκοράρει το τέταρτό του γκολ στην αναμέτρηση, μέσα σε μονάχα ένα ημίχρονο.
Ωστόσο, ο Κιέραν Τρίπιερ τον πλησίασε και κάτι του είπε, για το αν υπάρχει περίπτωση να «αφήσει» την εκτέλεση.
Η απάντησή του ήταν αρνητική, καθώς ήθελε να συνεχίσει να «γράφει» ιστορία. Γεγονός, που δεν άρεσε καθόλου στον Κιέραν Τρίπιερ, που ήθελε να δώσει την ευκαιρία και σε κάποιον ακόμα να σκοράρει.
Παρ’ όλα αυτά, η παρεξήγηση φαίνεται πως λύθηκε γρήγορα. Οι δύο τους, μετά τη λήξη της αναμέτρησης βρέθηκαν μαζί στις δηλώσεις.
Εκεί εξήγησε ο Άγγλος μπακ, πως απλά ήθελε να πάρει την εκτέλεση ο Νικ Βόλτεμαντε, για να «αποκτήσει» ψυχολογία. Όμως, μετά κατάλαβε πως ο Άντονι Γκόρντον είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει αυτήν την ευθύνη.
Επομένως, ο όποιος «καυγάς» δημιουργήθηκε εν ώρα του ματς «έσβησε» μετά το «πάρτι» της Νιούκαστλ μέσα στο Αζερμπαϊτζαν.
Αναλυτικά, τι είπε ο Κιέραν Τρίπιερ:
«Προφανώς ο Γκόρντον είχε πετύχει χατ-τρικ και σκέφτομαι τους άλλους παίκτες και ήθελα ο Νικ να εκτελέσει το πέναλτι.
Αλλά επίσης [ο Γκόρντον] είναι ο εκτελεστής των πέναλτι μας, οπότε θέλει να σκοράρει γκολ, όπως όλοι οι άλλοι, αλλά τελικά αυτός είναι ο εκτελεστής των πέναλτι».
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:
"Emotions do get high but he's one of my closest teammates" 😅
— Football on TNT Sports (@footballontnt) February 18, 2026
Kieran Trippier and Anthony Gordon settle their feud and reflect on a brilliant Newcastle performance...
🎙️ @julesbreach
📺 @tntsports & @discoveryplusUK pic.twitter.com/yF0T6eGEQ5
Διονύσης Καλαϊζής






















