Πότε κάνει «σέντρα» ξανά το FA Cup; Όλο το πρόγραμμα για τη φάση των «16»!
Τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του FA Cup είχαν γίνει γνωστά, εδώ και λίγες ημέρες. Ωστόσο, έμενε να φανεί πότε θα έχουμε ξανά «σέντρα» και με ποιες αναμετρήσεις θα γινόταν αυτό. Πλέον, το γνωρίζουμε αυτό και θα έχουμε 96 ώρες γεμάτες δράση στη διοργάνωση!

Όλοι γνωρίζαμε τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του FA Cup. Η κλήρωση είχε γίνει, αλλά το μόνο που απέμενε ήταν να δούμε πότε θα έχουμε «σέντρα» στις αναμετρήσεις.
Ωστόσο, μπήκε ένα «τέλος» στην αναμονή. Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/02), έγινε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα, με τις ημέρες και τις ώρες, που θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις.
Όλα θα ξεκινήσουν στις 6 Μαρτίου και μέρα Παρασκευή, με τη Γουλβς να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ (22:00 ώρα Ελλάδας).
Μία μέρα αργότερα (07/03) θα ξεκινήσουν τρία ματς για τη φάση των «16», καθώς θα έχουμε «σέντρα» για την Άρσεναλ, την Τσέλσι, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Την Κυριακή 8 Μαρτίου, θα έχουμε ξανά τρεις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, για να «κλείσουμε» την Δευτέρα 9 Μαρτίου, με το τελευταίο ζευγάρι να είναι ανάμεσα τη Γουέστ Χαμ και την Μπρέντφορντ.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του FA Cup για τη φάση των «16», όλα τα ματς με ώρα Ελλάδας:
Παρασκευή 6 Μαρτίου:
(22:00) Γουλβς - Λίβερπουλ
Σάββατο 7 Μαρτίου:
(14:15) Μάνσφιλντ - Άρσεναλ
(19:45) Ρέξαμ - Τσέλσι
(22:00) Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Σίτι
Κυριακή 8 Μαρτίου
(14:00) Φούλαμ - Σαουθάμπτον
(15:30) Πορτ Βέιλ/Μπρίστολ Σίτι - Σάντερλαντ
(18:30) Λιντς - Νόριτς
Δευτέρα 9 Μαρτίου:
(21:30) Γουέστ Χαμ - Μπρέντφορντ
The schedule for the #EmiratesFACup fifth round proper has been announced 📺🏆
— Emirates FA Cup (@EmiratesFACup) February 19, 2026
Διονύσης Καλαϊζής






















