Ισοπαλία με... κερδισμένη τη Μάντσεστερ Σίτι: «Πέταξε» βαθμούς η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ «πέταξε» βαθμούς, η Μάντσεστερ Σίτι «χαμογελάει»! Οι «κανονιέρηδες» έμειναν στην ισοπαλία στην έδρα της Μπρέντφορντ (12/02, 1-1) και είδαν τη διαφορά τους να πηγαίνει στους τέσσερις βαθμούς, μετά από 26 αγωνιστικές στην Premier League!



Ισοπαλία με... κερδισμένη τη Μάντσεστερ Σίτι: «Πέταξε» βαθμούς η Άρσεναλ!

Όλο και πιο κοντά η Μάντσεστερ Σίτι στην Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στην έδρα της Μπρέντφορντ (12/02, 1-1) για την 26η αγωνιστική της Premier League και είδαν τη διαφορά τους να πηγαίνει στο +4.  

Πολύ καλή εμφάνιση, για την ομάδα του Κιθ Άντριους, που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αλλά ο Νταβίντ Ράγια ήταν σε εκπληκτική μέρα. 

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν «μουδιασμένες» στην αναμέτρηση. 

Η πρώτη καλή στιγμή, ήρθε στο 22ο λεπτό, με τον Ίγκορ Τιάγκο, να φτάνει μία... ανάσα από το γκολ.  

Ωστόσο, ο Νταβίντ Ράγια τού είπε «όχι», με μία τρομερή επέμβαση. Ο χρόνος κυλούσε και το σκορ δεν άλλαξε, μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ένα ματς, με καλύτερο ρυθμό. Πόσω μάλλον, μετά το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Στο 61’ ο Νόνι Μαντουέκε, με μία όμορφη κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του.  

Στο 67’ η Μπρέντφορντ απείλησε, αλλά ο Ίγκορ Τιάγκο και πάλι είδε τον Νταβίντ Ράγια να αποκρούει την προσπάθειά του. 

Στο 71’ ήρθε η ισοφάριση για τους «bees». Μετά από μία εκτέλεση πλάγιου άουτ, η μπάλα μπήκε στην περιοχή και ο Κιν Λιούις-Πότερ, με κεφαλιά έκανε το 1-1!  

Στη συνέχεια το ματς είχε έναν γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους. 

Σπουδαία στιγμή για την Άρσεναλ να «κλέψει» το ματς στις καθυστερήσεις, αλλά ο Κουίβιν Κέλεχερ είπε «όχι» στον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στα... χασομέρια. 

Το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα «πέταξε» βαθμούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας. 

Διονύσης Καλαϊζής