Κίνηση που δείχνει… έξοδο Ματετά: Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε επιθετικό!
Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας, για λογαριασμό του Γιόργκεν Λάρσεν. Ο νεαρός επιθετικός κοστολογείται γύρω στα 50 εκατομμύρια και οι «αετοί» ίσως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Ματετά.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νορβηγού φορ της Γουλβς, Γιόργκεν Λάρσεν, βρίσκεται η Κρίσταλ Πάλας. Η φημολογία γύρω από τον Ματετά, αλλά και οι ίδιες οι απαιτήσεις του, έκαναν τους «αετούς» να ψάξουν για αντικαταστατή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και ο David Ornstein, οι δύο ομάδες βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία, με την Κρίσταλ Πάλας να πληρώνει ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια λίρες.
Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για 45 εκατομμύρια + 5, μαζί με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Η Λιντς ήταν στην κούρσα για την απόκτησή του Νορβηγου, αλλά σταμάτησε την προσφορά της στα 40 εκατομμύρια.
🚨 Crystal Palace close to agreement for Wolves striker Jorgen Strand Larsen. Talks between #CPFC & Jorge Mendes on behalf of #WWFC advanced; £45m + £5m fee being discussed. Leeds United bids reached £40m but #LUFC not currently going higher @TheAthleticFC https://t.co/QsJq8QvPVx
— David Ornstein (@David_Ornstein) January 29, 2026
Κωνσταντίνος Μακρής






















