Πάλι έκοψε την όρεξη σε όλους ο Ροζίνιορ: «Τον Πάλμερ δεν τον ακουμπά κανείς»!

Για σενάρια που προέρχονται μονάχα από κακεντρεχείς λόγω και της αλλαγής προσώπου στον πάγκο της Τσέλσι, έκανε λόγο ο Λίαμ Ροζίνιορ αναφορικά με όσα γράφονται για τον Πάλμερ, για να ξεκαθαρίσει ξανά πως ο σούπερ σταρ των «μπλε» δεν πάει πουθενά!  



Πάλι έκοψε την όρεξη σε όλους ο Ροζίνιορ: «Τον Πάλμερ δεν τον ακουμπά κανείς»!

Πάλι αντιμέτωπος με ερωτήσεις για τον Κόουλ Πάλμερ βρέθηκε ο Λίαμ Ροζίνιορ, ενόψει της αναμέτρησης των Λονδρέζων με τη Νάπολι για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο νέος κόουτς των Παγκόσμιων Κυπελλούχων απάντησε ότι: «Ο Κόουλ είναι χαρούμενος και δεν τον ακουμπά κανείς! Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής.

Δεν εκπλήσσομαι από το timing για όλα αυτά τα σενάρια, που ξαφνικά λόγω της αλλαγής προπονητή ο αστέρας της ομάδας εμφανίζεται δυσαρεστημένος… Είναι μια χαρά και ανυπομονώ να τον δω κι εγώ στο γήπεδο» είπε ο Ροζίνιορ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης