Κι όμως... μπλόκο για Ρόμπερτσον: Άλλαξαν άποψη στη Λίβερπουλ, δεν προχωρά και του Τσιμίκα!

Από το πουθενά... stop! Στη Λίβερπουλ φέρονται ν' αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην πώληση του Ρόμπερτσον στην Τότεναμ μετά τις δηλώσεις του Σλοτ περί ανάγκης της ομάδας να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν και η επιστροφή του Τσιμίκα από τη Ρόμα! 



Κι όμως... μπλόκο για Ρόμπερτσον: Άλλαξαν άποψη στη Λίβερπουλ, δεν προχωρά και του Τσιμίκα!

«Τους θέλουμε όλους εδώ...». Τάδε έφη Άρνε Σλοτ μετά το σοκαριστικό 3-2 της Μπόρνμουθ επί της Λίβερπουλ και κάπως έτσι, οι Πρωταθλητές Αγγλίας αποφάσισαν τη μεγάλη ανατροπή! 

Όπως αναφέρουν οι Times, οι «κόκκινοι» δεν θα επιτρέψουν την παραχώρηση του Ρόμπερτσον στην Τότεναμ και αφού... τραβούν την πρίζα στη μεταγραφή και την επιθυμία του Σκωτσέζου φουλ μπακ, επηρεάζεται και το θέμα του Τσιμίκα! 

Ακόμα κι από πλευράς Ρόμα έχει ειπωθεί πως οι συζητήσεις εξελίσσονται για τη διακοπή του δανεισμού του Greek Scouser, εφόσον παραμείνει ο Σκωτσέζος φουλ μπακ στο «Άνφιλντ», δεν θα φύγει από τη Ρώμη ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. 

Κώστας Ζάλιαρης