Football League Preview

Σε πλήρη δράση όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία και πάλι μετά τη διακοπή της Premier League λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Το england365.gr σας δίνει εικόνα την εικόνα της αγωνιστικής ημέρας για τις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες της Football League.



Football League Preview

Championship: 17η Αγωνιστική

Ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αφήσει πίσω της βαθμούς δεν θέλει η πρωτοπόρος της Championship, Σαουθάμπτον, στην έδρα της κόντρα στην Μπράιτον στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στην έδρα της Κόβεντρι δοκιμάζεται η Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Μίντλεσμπρο υποδέχεται την Μπλάκπουλ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

 

League One: 18η Αγωνιστική

Δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους επιφυλάσσει η 18η Αγωνιστική της League One. Η πρώτη της βαθμολογίας Τσάρλτον φιλοξενείται στην έδρα της Μπρέντφορντ. Η δεύτερη Χάντερσφιλντ υποδέχεται τη φιλόδοξη Νοτς Κάουντι, ενώ η Σέφιλντ Γουέντσντεϊ που ακολουθεί θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Τρανμίρ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

 

League Two: 18η Αγωνιστική

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας της League Two Σάουθεντ που πρέπει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Ντάγκεναμ στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής. Η δεύτερη Κρόουλι φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Όξφορντ, την ώρα που η Τσέλτεναμ υποδέχεται την Πορτ Βέιλ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας