Τεράστια πρόκριση της Μάνσφιλντ, «πέταξε» εκτός τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε επικό ματς!
Τι ματσάρα και αυτή; Η Μάνσφιλντ έκανε την «έκπληξη» και «πέταξε» εκτός FA Cup τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (11/01), αφού μπόρεσε να την κερδίσει με 4-3 μέσα στην έδρα της! Εύκολα η Νόριτς στην επόμενη φάση, στην παράταση τρία παιχνίδια!

Mία ακόμα επική ματσάρα είδαμε στο FA Cup, με τη Μάνσφιλντ να κάνει την απόλυτη «έκπληξη»! Αν και δεν ήταν το φαβορί απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να την «πετάξει» εκτός κερδίζοντάς την με 4-3 (11/01)!
Την ίδια ώρα, η Νόριτς «καθάρισε» εύκολα απέναντι στη Γουόλσολ (11/01, 5-1), ενώ τα άλλα τρία ματς είναι στην παράταση.
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάνφιλντ 3-4
Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτήν την αναμέτρηση; Μόλις στο 13ο λεπτό είχαμε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, με τον Λουίς Ριντ για τους φιλοξενούμενους.
Ωστόσο, είχαμε άμεση «απάντηση», καθώς ο Γκουστάβο Χάμερ έκανε το 1-1 στο 20’. Η Μάνσφιλντ δεν τα παράτησε και πήρε ξανά «κεφάλι», με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος.
Μάλιστα, μέχρι το 57’ είχε «εκτοξεύσει» τα τέρματά της, καθώς το σκορ ήταν 1-4, χάρη στους Λούκας Άκινς και Ρις Όουτς!
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβγαλε «αντίδραση», καθώς με τον Πάτρικ Μπάμφορντ στο 65’ και το αυτογκόλ του Νέιθαν Μόρια-Γουέλς έκανε το 3-4!
Ωστόσο, όσο και να έψαξε το γκολ της ισοφάρισης δεν το βρήκε.
Αναλυτικά, όλα τα σκορ από τα ματς που έκαναν «σέντρα» στις 16:30 στο FA Cup:
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάνσφιλντ 3-4
Νόριτς - Γουόλσολ 5-1
Σουόνσι - Γουέστ Μπρομ 1-1 παρ.
Χαλ - Μπλάκμπερν 0-0 παρ.
Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ 1-1 παρ.
Διονύσης Καλαϊζής






















