Το νέο μέλος στο «κλαμπ» των 40ρηδων στην Premier League και το ρεκόρ που... έρχεται!
Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να βάλουν «τέλος» στην καριέρα τους σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τον Τζέιμς Μίλνερ! «Πάτησε» τα 40, μπήκε σε ένα «κλειστό» κλαμπ και είναι έτοιμος για το «απόλυτο» ρεκόρ συμμετοχών στην Premier League!

Τι και αν πριν λίγες ημέρες ο Τζέιμς Μίλνερ «πάτησε» τα 40; Συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει τη δικιά του ιστορία, λες και ούτε δεν έχει περάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από όταν έκανε το ντεμπούτο του!
Κάθε ματς που παίζει μπορεί να είναι και ένα νέο «ορόσημο»! Όπως ακριβώς έγινε και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (07/01, 1-1)! Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, μπήκε σε ένα «κλειστό» κλαμπ και είναι έτοιμος για το «απόλυτο» ρεκόρ συμμετοχών στην Premier League.
Έγινε μόλις ο πέμπτος 40ρης που παίζει σε αγώνα της διοργάνωσης και δεν είναι τερματοφύλακας! Πριν από εκείνον πρόλαβαν να τα καταφέρουν οι Τέντι Σέρινγχαμ, Γκόρντον Στράχαν, Ράιαν Γκιγκς, αλλά και ο Κέβιν Φίλιπς με την παρέα τους να «μεγαλώνει».
Ωστόσο, το μεγάλο «βραβείο» του μπορεί να έρθει σε λίγες εβδομάδες! Στις 31 Γενάρη, αν συνεχίζει να παίζει σε κάθε ματς θα φτάσει τις 653 συμμετοχές στην Premier League, όσες έχει και ο Γκάρεθ Μπάρι!
Δηλαδή, ο recordman τις διοργάνωσης! Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας μπορεί να γραφτεί η απόλυτη ιστορία, καθώς ο Τζέιμς Μίλνερ θα έχει την ευκαιρία να γίνει ο Νο.1 σε συμμετοχές στη διοργάνωση, φτάνοντας τον αριθμό «654»!
Κι όλα αυτά, ενώ στα 40 του συνεχίζει ακάθεκτος να «γράφει» τον δικό του... μύθο. Ένας ποδοσφαιριστής, που πραγματικά ποτέ του δεν φοβήθηκε τον... χρόνο!
Outfield players to play in the Premier League aged 40 or over:
— Squawka (@Squawka) January 7, 2026
◎ Teddy Sheringham
◎ Gordon Strachan
◎ Ryan Giggs
◎ Kevin Phillips
◉ James Milner 🆕
Welcome to the club. 🤝 pic.twitter.com/X48hEBajdV
Διονύσης Καλαϊζής






















