Μεγάλο «πλήγμα» για την Τότεναμ: Ο Κούντους επιστρέφει, μετά τη «διακοπή» των εθνικών ομάδων!
Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στην Τότεναμ, καθώς ο Μοχάμεντ Κούντους θα μείνει στα «πιτς» για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα! Συγκεκριμένα, η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται να γίνει, μετά τη «διακοπή» για τις εθνικές ομάδες!

Το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Τότεναμ! Όπως έγινε γνωστό, ο Μοχάμεντ Κούντους θα μείνει στα «πιτς» για πάρα πολύ καιρό.
Συγκεκριμένα, ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη διάθεση των «σπιρουνιών», μετά τη «διακοπή» για τις εθνικές ομάδες!
Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από τον Τόμας Φρανκ, που τόνισε πως τελικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι πολύ πιο σοβαρό, από αυτό που περίμεναν στην αρχή.
Επομένως, θα χρειαστεί να τον «στερηθεί» για τους επόμενους περίπου τρεις μήνες, με τον Μοχάμεντ Κούντους να αφήνει ένα μεγάλο «κενό»!
Aναλυτικά, τι είπε ο Τόμας Φρανκ, για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Κούντους:
«Δυστυχώς, ο Μοχάμεντ Κούντους έχει μεγαλύτερο τραυματισμό στον τένοντα του τετρακέφαλου. Σε αυτόν τον τραυματισμό τον περιμένουμε να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών αγώνων του Μαρτίου».
BREAKING: It is confirmed that Mohamed Kudus will be out until April after picking up an injury for Spurs against Sunderland 🚨 pic.twitter.com/1fh4Mglolc
— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 8, 2026
Διονύσης Καλαϊζής






















